Ryba smażona

Ryba smażona

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z ryb

    100 g
  • mąka

    5 g
  • olej sojowy

    5 g
  • pieprz

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryby oczyścić, podzielić na porcje,
oprószyć solą i pieprzem.
Następnie filety obtoczyć w samej mace.
Rozgrzać olej na patelni, smażyć rybę na złoty kolor z obydwu stron.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

17.03.2011 17:31
Lubię ją bardzo, a Wy ?

bogumiła3

17.09.2010 20:59
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat