Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna z papryką

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 1
czerwonej papryki 1/2
posiekanego szczypiorku 2 łyżki
ostrej musztardy 1 łyżeczka
sól do smaku
olej rzepakowy 2 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna z papryką

Kroki postępowania

1
Rybę po usunięciu skóry i kręgosłupa podzielić na kawałki dokładnie usuwając ości. Cebulę po obraniu umyć i pokroić w kostkę, paprykę także pokroić w kostkę.
Krok 1 - Pasta rybna z papryką foto
2
Do miski wrzucić cebulę paprykę posiekany szczypior, rybę oraz dodać przyprawy i wymieszać pastę.
Krok 2 - Pasta rybna z papryką foto
3
Gotową pastę odstawić na kilka minut i ewentualnie doprawić. Podawać z dowolnym pieczywem.
Krok 3 - Pasta rybna z papryką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 23.01.2014 09:28
fajna pasta z makrela
Megg 22.01.2014 17:18
super smaczna pasta
Romanowka 22.01.2014 15:57
smaczne połączenie
idealme 22.01.2014 14:59
smacznie wygląda :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak