Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowana cukinia

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 1 szt
olej do smażenia
sól
pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat 100 g
jajko 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowana cukinia

Cukinię dokładnie myjemy i czyścimy jej skórke. Kroimy w cienkie plasterki i obtaczamy w jajku a następnie w bułce, solimy i pieprzymy do smaku, następnie smażymy na oleju aż panierka nabierze złotego koloru.Smażona cukinia smakuje znakomicie na ciepło jak i na zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 08.04.2014 08:15
muszę spróbować
mela25 19.01.2014 18:41
lubię taką
Karolineczka 19.01.2014 15:14
Smaczne :)
Bernadeta1 12.01.2014 00:09
robię taką, smaczna
Karolcia12 04.01.2014 20:14
ciekawe jak smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak