Przepis i sposób przygotowania na: Mini przękąski
Kroki postępowania
Zdejmujemy osłonkę z parówki.
Ciasto smarujemy sosem kładziemy parówkę.
Przekładamy na papier do pieczenia w blaszce.
Posypujemy startym ser.
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
parówki | 6 sztuk |
ser żółty | 100 gram |
koncetrat pomidorowy | 1/2 słoiczka |
czosnek | 1 ząbek |
sól | 1/4 łyżeczki |
pieprz | 1/4 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżka |
oregano | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: