Składniki:
papryka czerwona | 5 |
mięso mielone | 300 g |
cebula | 1 |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 2 łyżki |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
ryż | 1 (ugotowany) |
papryka czerwona | 5 |
mięso mielone | 300 g |
cebula | 1 |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 2 łyżki |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
ryż | 1 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: