Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
pomidor 2 szt
kukurydza 1/2 puszki
marchewka 1 szt
majonez 2 łyżki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę dokładnie myjemy, osuszamy, a następnie drobno siekamy. Kukurydzę osączamy z zalewy. Marchewkę obieramy, myjemy, a następnie ścieramy na tarce. Pomidory sparzamy wrzątkiem, obieramy, kroimy w ósemki. Następnie wszystkie składniki łączymy ze sobą, solimy oraz pieprzymy do smaku, dodajemy majonez i całość dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak