fasolka szparagowa

fasolka szparagowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szpargowa

    0,5 kg
  • bułka tarta

    3 łyżki
  • masło

    2 łyżki
  • sól

    szczypya
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę oczyszczamy i gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Odcedzamy. Masło topimy na niewielkim ogniu i delikatnie podsmażamy bułkę tartą. Dodajemy do bułki fasolkę i mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (46)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

FAFIK

26.08.2011 07:18
Pyszna!

Karolina69

20.07.2011 08:39
fajne

Anna146

14.07.2011 07:16
taka jest najlepsza

agogo2

19.06.2011 15:43
bardzo dobre

Ela15

26.04.2011 21:51
uwielbiam:)

Magdalena80

04.03.2011 23:17
pyszności

accee

25.01.2011 23:20
Do obiadu:)

krzysztof40

12.01.2011 18:48
smaczna

nero

12.01.2011 18:41
tak jest robię podobnie

Kopiko1983

05.01.2011 07:02
Takie proste, a jak smakuje!!! Pychota

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat