Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jeżyki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 2 łyżki
żółtko jajek 1 szt
sól
pieprz
szczypiorek
pieczywo razowe 2 kromki
pomidor

Przepis i sposób przygotowania na: Jeżyki

Twaróg łączymy w misce z ugotowanym żółtkiem jajka za pomocą widelca.
Doprawiamy do smaku.
Na pieczywie razowym układamy plaster pomidora, na nim masę serową.
Dekorujemy pociętym szczypiorkiem, oczy robimy z ziarenek pieprzu(tylko do dekoracji)

SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 12.12.2013 22:11
wyglądają super
eMMe 30.11.2013 12:43
Śliczne jeżyki, na przystawkę bardzo efektywne:)
Mniam 30.11.2013 11:30
Proste, smaczne i efektowne.
fotoviderek 30.11.2013 10:11
Super przekąska :)
Róża1 29.11.2013 23:18
fajny pomysł:-)
Lis 29.11.2013 22:16
Fajny pomysł na przystawkę na jakieś przyjęcie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak