Przepis i sposób przygotowania na: Naleśnikowo - jarmużowa zapiekanka
Kroki postępowania
Jarmuż pozbawiamy grubych części liści.
Kiełbasę kroimy w plasterki.
naleśniki | |
mleko | 2 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
mąka | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1/4 łyżeczki |
sól | do smaku |
Nadzienie: | |
ser feta | 100 gram |
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
sól | |
kiełbasa | 1 laska |
SPOIWO: | |
ser żółty | 5 dag |
jajko | 2 małe sztuki |
śmietana | 2 łyżki |
jarmuż | 0,5 liście |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: