Pory w cieście naleśnikowym

Pory w cieście naleśnikowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 4 duże pory

  • olej

  • sól

  • ciasto naleśnikowe

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oczyszczone pory podgotować w słonej wodzie. Po wyjęciu podzielić je na połówki krojąc wzdłuż warzywa. Ostudzone zanurzać w cieście naleśnikowym(przepis u mnie) i smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat