Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziane bagietki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietki 4 szt.
jajko 3 szt.
mleko 1/2 szklanki
wędlina 3 plasterki
szczypiorek do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
ser żółty 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziane bagietki

Jajka mieszamy z mlekiem, dodajemy pokrojoną drobno wędlinę i szczypiorek oraz starty ser. Doprawiamy solą i pieprzem. Bagietki lekko wydrążamy w środku. Wypełniamy powstałym farszem. Bagietki pieczemy aż do zarumienienia w temperaturze 180 stopni przez około 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariuszek8 19.08.2015 14:54
na taki pomysł bm nie wpadł... super!
Kuchenka 26.02.2014 22:38
smakowite :)
aginaa 25.11.2013 08:00
bardzo apetyczne
Róża1 05.11.2013 22:09
wyglądają smakowicie,ślinka leci na takie świeże pieczywo:-)
Milena87 06.10.2013 21:54
świetne bagietki
Czarnula87 06.10.2013 17:54
wyglądają smakowicie mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak