Składniki:
mięso gulaszowe | 70-100 dag |
cebula | 2 szt. |
papryka czerwona | 2 szt. |
papryka zielona | 1-2 szt. |
papryka żółta | 1 szt. |
marchew | 2 szt. |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
mąka | |
woda | |
margaryna | |
makaron | 500 g |
koncentrat pomidorowy | 200 g |
mięso gulaszowe | 70-100 dag |
cebula | 2 szt. |
papryka czerwona | 2 szt. |
papryka zielona | 1-2 szt. |
papryka żółta | 1 szt. |
marchew | 2 szt. |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
mąka | |
woda | |
margaryna | |
makaron | 500 g |
koncentrat pomidorowy | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: