pasta z czosnku

pasta z czosnku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

    2 główki
  • oliwa

    20 ml.
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obrane ząbki czosnku zawijamy w folię aluminiową i pieczemy w piekarniku. Po studzeniu czosnek rozgniatamy i mieszamy z oliwa i przyprawiamy do smaku,

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Piotr24

26.08.2011 19:13
mniam

Zoso

23.04.2011 20:42
boska

Łucja1

07.01.2011 14:33
jadłam go z wędliną........rewelacja!

mamusia1

27.09.2010 16:29
pracochłonny ale smaczny!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat