Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto mleczno czekoladowe
Kroki postępowania
Gotowe.
Biszkopt | |
jajko | 6 |
mąka ziemniaczana | 1/2 szkl |
mąka pszenna | 1/2 szkl |
olej | 2 łyżki |
kakao | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier | 3/4 szkl |
masa | |
mleko | 1/2 l |
cukier | 2/3 szkl |
cukier waniliowy | 1 |
mleko w proszku | 2 szkl |
margaryna | 300 g |
Polewa: | |
margaryna | 4 łyżki |
kakao | 4 łyżki |
mleko | 4 łyżki |
cukier | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: