Składniki:
Na ciasto: 1/2 kg mąki 1 szklanka mleka 3 dkg drożdzy | |
twaróg | 40 dag |
budyń waniliowy | 1 łyżka |
cukier | 1/2 szklanki |
jajko | 1 szt. |
cukier | 6 dag |
margaryna | 5 dag |
jajko | 1 szt. |
żółtko jajek | 1 szt. |
sól | 1 szczypta |
Na ciasto: 1/2 kg mąki 1 szklanka mleka 3 dkg drożdzy | |
twaróg | 40 dag |
budyń waniliowy | 1 łyżka |
cukier | 1/2 szklanki |
jajko | 1 szt. |
cukier | 6 dag |
margaryna | 5 dag |
jajko | 1 szt. |
żółtko jajek | 1 szt. |
sól | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: