Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mizeria

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki 0,5 kg
śmietana 12% 2 łyżki
koper świeży 1 łyżka
pieprz
sól do smaku
ocet jabłkowy 1 łyżeczka
cebula 1 cukrowa

Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria

Kroki postępowania

1
Ogórki umyć i obrać. Pokroić w plasterki i wrzucić do miski.
Krok 1 - Mizeria foto
2
Cebulę pokroić w kostkę i wrzucić do miski.Koper umyć, osuszyć i posiekać. Dodać do ogórków.
Krok 2 - Mizeria foto
3
Dodać ocet winny, sól i pieprz (powinno być pikantne). Zalać śmietana i wszystko dokładnie wymieszać.
Smacznego
Krok 3 - Mizeria foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 02.08.2013 16:56
nigdy nie dodawałam cebulki,ale spróbuję
Ola1984 01.08.2013 10:46
Jeden z najpyszniejszych dodatków do obiadu.
msmors 01.08.2013 08:45
lubę mizerię
Pomocnik 01.08.2013 00:09
bardzo ją lubię
Kuchenka 31.07.2013 22:10
zazwyczaj jadam ze szczypiorkiem i cebulką
owca441 31.07.2013 21:23
z koperkiem pycha
Megg 31.07.2013 20:39
smaczna do obiadku
artur7 31.07.2013 20:32
fajny sklad
zielonamorelka 31.07.2013 20:26
u nas mizerię robi się zupełnie inaczej,ale taka też może być fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak