Składniki:
kapusta pekińska | 1/2 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
ogórek zielony | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
granat | 1 szt |
koperek | mały pęczek |
oliwa | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
rzodkiewka | 1 (czerwona) |
kapusta pekińska | 1/2 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
ogórek zielony | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
granat | 1 szt |
koperek | mały pęczek |
oliwa | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
rzodkiewka | 1 (czerwona) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: