Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z młodej białej kapusty
2. Do oliwy z oliwek dodać starte na tarce o małych oczkach ząbki czosnku, sól i pieprz oraz posiekany koperek. Wymieszać.
2. Warzywa oraz sos połączyć ze sobą. Dokładnie wymieszać.
kukurydza | 1 puszka |
ogórki kwaszone | 4 duże sztuki |
ogórek gruntowy | 2 sztuki |
koperek | 1/2 pęczka |
oliwa | 3 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
pieprz | |
sól | |
biała kapusta | 1/3 dużej główki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: