Sos chrzanowy do jajek

Sos chrzanowy do jajek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chrzan świeży

    15 dag
  • śmietana

    4 łyzki
  • sól, cukier

  • majonez

    1 łyzka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obrany chrzan zetrzeć na tarce na małych oczkach. Dpdać 4 łyżki śmietany i łyżkę majonezu. Doprawić cukrem i solą do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat