Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonego pstrąga

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzony pstrąg 0,5 szklanka (Zmielony)
keczup 0,5 łyżka
majonez 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonego pstrąga

Przepis na pastę znalazłam na innej stronie kulinarnej. Pasta choć banalnie prosta jest na prawdę przepyszna.

Pstrąga wymieszać z keczupem i majonezem.

Doprawić solą i pieprzem.

Zajadać z świeżym pieczywem.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza0823 17.06.2013 11:33
rybka jest super
Janina 17.06.2013 08:01
Takiej pasty jeszcze nie robiłam
Rossie 17.06.2013 07:51
też nie jadłam z pstrąga, zawsze albo łosoś albo makrela, a tu coś dla odmiany
msmors 17.06.2013 07:41
pasty z pstrąga jeszcze nie miałam okazji jeść. musi być ciekawa
Ola1984 17.06.2013 07:11
Bardzo lubię pasty, a te rybne w szczególności. Fajny przepis.
as28 17.06.2013 06:00
lubię pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak