Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Surówka z kapusty z koprem włoskim

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała
250 gramów
koper włoski
100 gramów
kiełki rzodkiewki
75 gramów
pestki dyni
25 gramów
koperek posiekany
1 łyżka
majonez
6 łyżek
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty z koprem włoskim

Kapustę poszatkować, koper pokroić na plasterki, wymieszać z kiełkami, koperkiem, pestkami dyni i majonezem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak