bryndza z wedzoną rybą

bryndza z wedzoną rybą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndza

    25 dkg
  • wędzona makrela

    1 szt.
  • musztarda

    1 łyzka
  • czosnek granulowany

    1 łyżeczka
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrele obrać i rozdrobnić widelcem w miseczce.Dodać bryndzę, musztardę, czosnek i wymieszać. Doprawić solą do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

atort111

04.11.2015 13:01
bardzo lubię

Adamorek

12.09.2014 16:05
ciekawe połączenie

jasiek

27.12.2013 14:43
Irakiem połączenie

Monika192

28.03.2011 12:14
coś pysznego:)

Kryska73

27.12.2010 14:52
bardzo lubię taka pastę

Kryska73

27.12.2010 14:52
bardzo lubię taka pastę

zajaczekjz

29.11.2010 15:50
bardzo pożywna i smaczna!

Łucja1

31.10.2010 15:52
moja ulubiona pasta!

mamusia1

05.08.2010 11:08
dodałabym pieprzu!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat