pasta z bryndzą i ogórkiem konserwowym

pasta z bryndzą i ogórkiem konserwowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndza

    20 dkg
  • cebula biała

    1 szt.
  • ogórek konserwowy Smak

    1 szt.
  • śmietana 12%

    2 łyżki
  • cukier

    do smaku
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebule obrać,drobno posiekać,korniszony tez drobno posiekać. Wszystko wymieszać z bryndzą i śmietaną. Doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Beata73

28.02.2013 16:54
pyszna do krakersów

Monika192

28.03.2011 12:13
pychotka

Kryska73

26.12.2010 16:40
superowa!

Kryska73

26.12.2010 16:40
superowa!

Łucja1

26.12.2010 16:28
super!

Łucja1

26.12.2010 16:28
super!

zajaczekjz

29.11.2010 15:49
smaczna!

Łucja1

31.10.2010 15:50
bardzo smaczna!

Łucja1

31.10.2010 15:50
bardzo smaczna!

mamusia1

04.08.2010 15:06
super smak!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat