Składniki:
jajek ugotowanych na twardo | 6 |
pora (biała część) | 100 g |
puszka kukurydzy | 1 |
PUSZKA CZERWONEJ FASOLI | 1 |
ogórków konserwowych | 5 |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
majonezu | 4 łyżka |
kiełki rzodkiewki | 50 g |
jajek ugotowanych na twardo | 6 |
pora (biała część) | 100 g |
puszka kukurydzy | 1 |
PUSZKA CZERWONEJ FASOLI | 1 |
ogórków konserwowych | 5 |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
majonezu | 4 łyżka |
kiełki rzodkiewki | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: