Zawijasy marszałkowskie

Zawijasy marszałkowskie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 20 plastrów szynki

  • cebula

  • 1 gotowana marchewka

  • 50 g oliwek

  • 50 g żółtego sera

  • keczup

  • pomidory

    2 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Warzywa myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Następnie kroimy w kostkę cebulę, ugotowaną marchewkę, pomidory, żółty ser. Każdy plasterek szynki to jeden zawijas, który nadziewamy kawałkami warzyw, oliwek, kawałkami żółtego sera i keczupem. Po przygotowaniu odstawić na 2 godziny do lodówki. Podawać z sokiem pomarańczowym

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ewelinapac

21.09.2010 07:57
rewelacyjny przepis

iwona332

17.09.2010 22:14
super

ewelinapac

13.08.2010 08:19
Swietny pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat