Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA KOPERKOWA Z GROSZKIEM PTYSIOWYM

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rosół drobiowy 2 litry
koperek świeży 1 pęczek
śmietana 18 proc 150 ml
groszek ptysiowy 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA KOPERKOWA Z GROSZKIEM PTYSIOWYM

Jeśli został nam rosół np z niedzieli możemy na drugi dzień zrobić z niego pyszną zupkę koperkową.
Rosół podgrzewamy,koperek siekamy i dodajemy do zupy. Gotujemy przez 15 minut. Zaprawiamy śmietanką 18 %.
Podajemy z groszkiem ptysiowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 14.10.2013 19:35
lekka i smaczna zupka
Motorek 21.08.2013 09:03
bardzo smaczna
Katarzyna59 05.06.2013 07:48
bardzo smaczna
jozefinach 07.05.2013 12:17
Uwielbiam koperek.
Bernadeta 22.04.2013 08:15
smaczna zupka
Andrzej8 21.04.2013 19:46
fajna zupka
bogusia19 21.04.2013 14:27
lubię zupy koperkowe
dodi 21.04.2013 14:14
bardzo fajna zupka
gosia561 21.04.2013 13:02
groszek do niej fajnie psuje
Katarzyna34 21.04.2013 13:01
wygląda bardzo apetycznie
Gracer 21.04.2013 12:55
bardzo prosta i błyskawiczna w przygotowaniu zupa wiosenna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak