Kraszanka

Kraszanka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki obrane

    1 kg
  • boczek

    10 dkg
  • cebula biała

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obrane ziemniaki i cebulę pokroić w plastry i włożyć na patelnię z podsmażonym, drobno posiekanym boczkiem. Przyprawić solą, pieprzem i zielem angielskim i dusić pod przykryciem. Podawać z kiszonym ogórkiem lub surówką z warzyw

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bercik1

17.11.2011 23:01
Pomysł ciekawy.

Margo1

13.06.2011 04:17
fajny pomysł

szajba2

26.04.2011 15:55
a my kraszanki robimy z jajek

Barbara55

20.03.2011 16:51
bardzo fajne

Mariolka1

23.02.2011 23:47
pyszności

kielcok1

23.02.2011 15:29
fajne danie ziemniaczane

rakow2

18.12.2010 13:32
lepsze niż kaszanka?

ewelinapac

03.12.2010 15:29
ciekawy pomysł

berys18

20.11.2010 17:03
niezłe

banditka

06.09.2010 09:24
hmm proste i moze być smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat