Wędzona makrela po hiszpańsku

Wędzona makrela po hiszpańsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzona makrela

    2 szt.
  • cebula dymka

    2 szt.
  • bazylia

    1 łyżka
  • musztarda

    1 łyżka
  • kapary

    1 łyżeczka
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • jaja na twardo

    2 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z makreli usunąć skórę i ości, podzielić ją na kawałki, dodać posiekaną dymkę (razem ze szczypiorkiem), bazylię pokrojoną w paseczki, posiekane kapary i pokrojone w kosteczkę jajka. Przyprawić do smaku musztardą, solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IlonaAlbertos

11.05.2011 14:30
Fajne połączenie składników.

zuzanna6

26.02.2011 07:08
warto spróbować

gosia47-47

09.12.2010 14:28
musi być dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat