Przepis i sposób przygotowania na: PASZTET POD PIERZYNĄ ZIÓŁ
SMACZNEGO!!!!!!
wątroba wieprzowa | 200 g |
cielęcina | 750 g |
boczek wędzony | 100 g |
włoszczyzna | 750 g |
tosty | 4 szt |
śmietana | 1/2 szkl |
jajko | 3 szt |
słonina w plastrach | 100 g |
smalec | 1 łyżka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 5 łyżek |
wino białe wytrawne | 1 szkl |
przyprawy | 1 (do pasztetu) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: