Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mintaj w cieście naleśnikowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mintaj 2
jajko 1
mleko
mąka
sól
pieprz
przyprawa kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj w cieście naleśnikowym

Kroki postępowania

1
Filety z mintaja odsączamy z wody. Posypujemy przyprawą kucharek i pieprzem.
Krok 1 - Mintaj w cieście naleśnikowym foto
2
Na talerzu rozbijamy jajko, dodajemy mleko oraz mąkę. Mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Krok 2 - Mintaj w cieście naleśnikowym foto
3
Następnie filety obtaczamy w cieście i smażymy na patelni.
Krok 3 - Mintaj w cieście naleśnikowym foto
4
Rybę podajemy w zależności co kto lubi:) Ja podałam z ryżem i sałatką:)

Smacznego:)
Krok 4 - Mintaj w cieście naleśnikowym foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 05.10.2014 10:25
podoba mi sie ten niecodzienny pomysl!
IwonaDD 09.11.2013 19:45
prysznie zrobiona rybka
Wojt@s
Wojt@s 29.09.2013 22:36
muszę spróbować
Kasia36 04.06.2013 22:47
Smaczna ryba
pestka 22.04.2013 21:11
bardzo dobra rybka
DOROTA/PATI197799 24.03.2013 16:04
pyszna rybka
Bernadeta1 24.03.2013 15:10
pyszna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak