Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Brukselkę delikatnie oczyszczam z niepotrzebnych listków i opłukuję pod wodą. Każdą główkę przekrajam na pół.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magda24

    lubię brukselkę - ma trochę inny smak niż pozostałe kapusty - smaczna jest z pikantnymi dodatkami właśnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    migotka28

    nie lubię brukselki ale wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika58

    rzadko ją jem, najczęściej w zupie jarzynowej, ale zjem ze smakiem :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zawsze tylko gotowaną robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !