Składniki:
Ciasto: | |
2 niepełne szklanki mąki | |
½ szklanki kako | |
szklanki cukru | |
¾ kostki miękkiego masła | |
łyżeczka sody | |
szczypta soli | |
jajko | |
Krem: | |
50 g masła | |
100 g cukru pudru | |
łyżeczka ekstraktu z wanilii | |
łyżka startej skórki cytrynowe |
Ciasto: | |
2 niepełne szklanki mąki | |
½ szklanki kako | |
szklanki cukru | |
¾ kostki miękkiego masła | |
łyżeczka sody | |
szczypta soli | |
jajko | |
Krem: | |
50 g masła | |
100 g cukru pudru | |
łyżeczka ekstraktu z wanilii | |
łyżka startej skórki cytrynowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: