Kwaśna mizeria

Kwaśna mizeria

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki

    40 DAG
  • kwasek cytrynowy

    DO SMAKU
  • koperek

    1 SZT
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oczyszczone ogórki obrać po czym pokroić je w plasterki.
Następnie skropić je kwaskiem cytrynowym rozpuszczonym w odrobinie wody.
Doprawić jeszcze do smaku solą oraz cukrem i wymieszać z posiekanym szczypiorkiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

eliza135

07.12.2012 20:37
zjadłabym

agata1722

05.03.2012 22:41
dobry dodatek w sezonie do ziemniaczków

Tika4444

28.02.2012 08:52
muswzę wypróbować

berys18

16.02.2012 14:45
z kwaskiem nie robiłam...

berys18

16.02.2012 14:45
z kwaskiem nie robiłam...

berys18

16.02.2012 14:45
z kwaskiem nie robiłam...

szajba2

23.04.2011 18:42
kwaśna

Barbara55

11.03.2011 16:12
lubię mizerię do obiadu

maciek7

20.02.2011 19:01
pyszne

kielcok1

16.02.2011 15:26
do ziemniaczków i np. mielonego jak znalazł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat