Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
oliwa do smaku
cebula 1 szt
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Kroki postępowania

1
Z makreli wyjmujemy wszystkie ości i rozdrabniamy widelcem.
Krok 1 - Pasta z makreli foto
2
Następnie obieramy wcześniej ugotowane jajka i kroimy w kostkę , dodajemy do makreli.
Krok 2 - Pasta z makreli foto
3
Następnie obieramy i kroimy również w kostkę cebulę. Wszystko dokładnie mieszamy.
Krok 3 - Pasta z makreli foto
4
Na konieć doprawiamy solą , pieprzem i dodajemy odrobinę oliwy. POdajemy do chleba. Smacznego !
Krok 4 - Pasta z makreli foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 30.04.2013 21:03
ja dodaję jeszcze kukurydzę
Ada-Gaba 27.03.2013 07:00
pyszne śniadanko
Piotr-21 19.03.2013 14:38
bardzo dobra
dianix 19.03.2013 14:24
bardzo prosta i smaczna
miki47 19.03.2013 13:49
bardzo smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak