Fasolka szparagowa na ciepło

Fasolka szparagowa na ciepło

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola szparagowa

    1/2 kg
  • masło

    2 łyzki
  • sól

  • bułka tarta

    1 łyzka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolę gotować w osolonej wodzie do miękkości. Masło rozpuścić na patelni i dodać łyżkę bułki tartej. Fasolkę odcedzić i polać masełkiem z bułka tartą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pigila

01.07.2011 16:52
super

Iwusia

26.04.2011 23:15
ojj tak, pycha :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat