Składniki:
warzywnego rosołu z kostki | 1,50 L |
mrożonej fasolki szparagowej | 1 paczka |
żółtko jajek | 4 szt |
cebuli dużej | 1/2 szt |
masła | 4 dag |
śmietany | 4 łyżki |
starty ser | |
sól | |
pieprz | |
ryż | 40 dag |
warzywnego rosołu z kostki | 1,50 L |
mrożonej fasolki szparagowej | 1 paczka |
żółtko jajek | 4 szt |
cebuli dużej | 1/2 szt |
masła | 4 dag |
śmietany | 4 łyżki |
starty ser | |
sól | |
pieprz | |
ryż | 40 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: