Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka marchewkowo-brzoskwiniowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 5 szt
brzoskwinie w puszce 1 szt
miód
bita śmietana
rodzynki 1 szt
jabłko 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: surówka marchewkowo-brzoskwiniowa

Marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Brzoskwinie pokroić w kostkę, połączyć ze startą marchewką i rodzynkami.Do smaku dodać odrobinę miodu. Ozdobić bitą śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 26.10.2013 10:20
świetna surówka , taką lubię
Granita 21.10.2013 02:14
ciekawa propozycja
olkaaa 08.09.2013 09:08
chętnie spróbuję
gusia1000 15.07.2013 19:37
Samo zdrowie, pycha.
gosia56 12.03.2013 14:13
jeszcze tak nie robiłam muszę spróbować napewno pycha
Renataj 08.03.2013 14:25
Też robię taką suróweczkę /jest pyszna/ a w sezonie letnim zamiast brzoskwiń z puszki biorę świeże.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak