Pasta jajeczna z twarożkiem

Pasta jajeczna z twarożkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółtka ugotowane

    3 sztuki
  • masło

  • sól

  • twaróg

    pół (półtłusty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twarożek rozetrzeć widelcem, dodać masło i sól do smaku. Wymieszać na jednolitą konsystencję. Ugotowane żółtka rozgnieść widelcem i dodać do reszty całość wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat