Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka mięsno-ziemniaczana
Kroki postępowania
Smacznego!
ziemniaki | 1 kg |
mięso mielone z łopatki | 60 dag |
cebula biała | 3 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
czosnek | 1 mała główka |
śmietana 12% | 400 ml |
jaja | 3 |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
sól | |
olej | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
ser gouda | 30 dag |
Papryka ostra mielona Prymat | szczypta |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: