Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kaszą gryczaną mięsem i grzybami
Kroki postępowania
Cebulę obieram i kroję w drobną kostkę.Przysmażam na oleju.
kaszy gryczanej | 15 dag |
mięsa z udek kurczaka | 40 dag |
cebula | 1 duża |
suszonych podgrzybków | 5 dag |
pieprz mielony | |
majeranek | |
sól | |
jajko | 1 szt |
olej do smażenia | |
naturalnego masła | 1 łyżka |
granulowanego czosnku | 1 łyżeczka |
Ciasto pierogowe | |
mąki | 70 dag |
jajko | 1 szt |
olej | 2 łyżeczki |
sól | |
słoniny lub boczku surowego na | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: