Pasta musztardowa z makrelą

Pasta musztardowa z makrelą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser topiony

    20 dag
  • musztarda

    1,5 łyżki
  • pieprz

    do smaku
  • makrela

    3 z konserwy w pomidorach
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser, makrelę i musztardę utrzeć do momentu uzyskania jednolitej konsystencji lub zmiksować. Gotową masę przyprawić do smaku pieprzem, smarować kanapki, posypują je np posiekanym szczypiorkiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Andysz

05.11.2012 12:36
pycha;]

edyta44

24.02.2012 15:07
dobre

Iwona51

22.09.2011 20:11
pycha

Rybciia

24.07.2011 19:12
pyszna

Mirka-Ludomila

06.01.2011 11:54
Nigdy nie jadłam, czas wypróbować.

stokrotka

24.11.2010 20:47
uwielbiam pasty

Monika193

25.07.2010 12:01
pychotka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat