Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w soczewicy
Kroki postępowania
Gotować krótko, żeby była al dente.
Dodać do sałatki i wymieszać dokładnie.
Smacznego.
ziemniaki ugotowane | 6 szt |
ogórki kiszone | 6 szt |
por (biała część) | 1 szt |
cebula | 1 szt |
majonez | 3 łyżki |
śmietana 12% | 2 łyżki |
soczewica zielona | 1 szklanka |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
sól do smaku | |
matijasy | 6 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: