Przepis i sposób przygotowania na: Mięsna fantazja Eli
Ja podałam z młodymi ziemniakami z koperkiem i młodą kapustą zasmażaną(Przepis w mojej galerii)
plastry karkówki | 5 sztuk |
olej roślinny | 5 łyżek |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżeczki |
Grill przyprawa ziołowa Prymat | 2 łyżeczki |
sól | do smaku |
pieczarki | 150 g |
cebula biała | 1/2 sztuki |
olej do smażenia | |
wykałaczki | |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
boczek wędzony | 10 plastry |
ser gouda | 150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: