Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczyk w cieście francuskim

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czosnek 2 ząbki
ciasto francuskie 300 g
cebula czerwona 1 sztuka
suszone pomidory
pieprz
sól
tuńczyk w sosie własnym 3 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk w cieście francuskim

Ciasto kroimy na kwadraciki, tuńczyka mieszamy z przyprawami i czosnkiem, mozemy ewentualnie dodać odrobinę serka jeśli ktoś lubi. Układamy tuńczyka na cieście, posypujemy cebulką i kładziemy troszkę pomidora. Zapiekamy przez 10 min aż będą złote. Idealna i szybka przekąska. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 04.02.2013 20:10
pycha
eliza135 04.02.2013 20:10
pycha
eliza135 04.02.2013 20:10
pycha
Simeo 16.12.2012 18:54
super
Iwka 16.12.2012 18:35
pyszna propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak