Składniki:
jabłka | 250 gram |
jogurt naturalny | 180 gram |
rodzynki | 2 łyżki |
galaretka agrestowa | 1 szt |
cynamon Prymat | 1/4 łyżeczki |
sok z cytryny | 1/2 szt |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
woda | 250 ml |
listki melisy | 5-7 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
jabłka | 250 gram |
jogurt naturalny | 180 gram |
rodzynki | 2 łyżki |
galaretka agrestowa | 1 szt |
cynamon Prymat | 1/4 łyżeczki |
sok z cytryny | 1/2 szt |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
woda | 250 ml |
listki melisy | 5-7 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: