Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z włoskiej kapusty

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska pół sztuki
marchewka 1 sztuka
pomidor 1 sztuka
ogórek kiszony 1 sztuka
szczypiorek 1 pęczek
sól
pieprz
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z włoskiej kapusty

Kapustę włoską drobno posiekać. Następnie pomidora pokroić w kostkę. Tak samo pokroić ogórek kiszony. Obraną marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie warzywa połączyć ze sobą. Następnie dodać sól, pieprz i majonez. Wymieszać. Na koniec posypać poszatkowanym szczypiorkiem. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 28.12.2013 22:13
Takie surówki lubię do obiadu.
IwonaKa 25.11.2012 13:58
smaczna i zdrowa suróweczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak