Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA PIKANTNA
SOS:
Cukier, ocet, koncentrat, musztardę, olej, sól, chilli, zagotować i wymieszać. Odstawić do ostygnięcia. Gdy ostygnie zalać majonezem i wymieszać z wędliną, ogórkami i cebulą
wędlina | 1/2 kg |
ogórki konserwowe | 1 l |
cebula | 3 szt |
majonez | |
sos | |
cukier | 5 łyżek |
ocet | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
musztarda | 4 łyżki |
olej | 4 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
chilli | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: