Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panierowany mintaj

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z mintaja 1 szt
kalafior 0,5 główki
koperek do smaku
olej do smażenia
jajko 1 szt
mąka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: panierowany mintaj

Fileta po rozmrożeniu obsypałam troszkę przyprawą do potraw a potem obtoczyłam w roztrzepanym jajku i mące
(tak jak robi się kotlety) potem wrzuciłam go na rozgrzany olej i smażyłam z jednej i drugiej strony

Rybkę zjadłam z ugotowanym w wodzie kalafiorem.
Nałożone na talerz posypałam koperkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 08.11.2012 12:50
Proste,smaczne, ładnie podane - to lubię :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak