Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło migdałowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

migdały 2 szklanki
sól kamienna szczypta
olej 3 łyżki
miód 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Masło migdałowe

Obrane migdały z dodatkiem soli mielimy dokładnie przy pomocy blendera. Dodajemy olej i miód i ponownie blendujemy przez chwilę pulsacyjnie, do wymieszania. Podajemy jako dodatek do herbatników lub ciastek pełnozbożowych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwka 03.11.2012 10:49
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak