Składniki:
kurki | 25 dag |
pojedyncza pierś z kurczak | 1 szt |
natka pietruszki | |
sól, pieprz | |
kostka grzybowa | 1 szt |
masło extra | 1 łyżka |
olej | |
cebula | 1 mała |
papryka czerwona | 1 szt |
ryż paraboliczny | 0,5 szkl |
kurki | 25 dag |
pojedyncza pierś z kurczak | 1 szt |
natka pietruszki | |
sól, pieprz | |
kostka grzybowa | 1 szt |
masło extra | 1 łyżka |
olej | |
cebula | 1 mała |
papryka czerwona | 1 szt |
ryż paraboliczny | 0,5 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: